snygga tjejer. det finns nog ingenting jag älskar så mycket som snygga tjejer. jag älskar att kyssa snygga tjejer. att skratta med snygga tjejer. att hålla dom i handen. jag önskar att jag var en av dom.


your brother is my only hopeJag sitter kvar i skolan till sju med Ina och tecknar. Vi dricker te samtidigt. Och lyssnar på 80-tals synth. Det blir snyggt det jag ritar. Jag känner mig nöjd med min hjärna för en gångs skull.
Efter skolan cyklar jag hem. Äter mackor. Dricker yoghurt. Spyr. Äter kakor. Spyr. Borstar tänderna.
Känner igen mig själv.

Studenten närmar sig.
Jag måste vara smal då.
Måste.fool.Smärtan när han säger att andra tjejer är snygga. Jag står inte ut. Det gör förjävla ont.
Han är dryg mot mig igen nu. Ignorerar det mesta jag säger. Tittar inte på mig. Pratar med alla andra utom med mig. Pratar han med mig är det spydigt.
Hur fan orkar man med sånt här?
Jag vet inte.

Vi har inte haft sex med varandra sen början av Januari.
Det är snart ett år sen han gjorde slut.

Jag vet inte hur man går vidare.
Jag är ju så jävla kär.

Vill inte gå till skolan imorgon för att jag känner mig så jävla ful.
Jag orkar inte vara ful.
Jag orkar inte spy.

Förut var det upp och ner.
Nu är det ner och ner.

Jag tror på er i alla fall.

jag är jättejättehungrig. har spytt upp det mesta av det jag ätit idag. tur att mamma har sin säng i köket. jag slipper oroa mig för hets. patetisk som jag är.


pianot.
Hukar mig över toaletten. Spyr.
Spyr för att jag ätit för mycket kvällsmat. Spyr för att jag inte förtjänar kvällsmat. Spyr för att jag inte vet något annat sätt. Att bli av med mat på. Jag äter alldeles för mycket.

Idag har jag fått i mig:
Frukost: 1 kopp te
Lunch: 1 apelsin, 3 mackor med smör
Kvällsmat: 4 tortillas med kött, grönsaker, guacamole, creme fraiche, 1 banan, 1 kopp te
Övrigt: 2 klunkar saft

Skamen.

Axel smsar. Ingenting gör honom glad längre skriver han. Jag blir orolig. Han vill inte söka hjälp. Han har mått dåligt länge. Och i helgen kommer han och hälsar på. Han kommer att förvänta sex och jag kommer ha svårt att säga nej. Fast jag borde. Jag borde äta mindre också.
Mycket mindre.plocke pinnJag firar våren med att använda mina sommarskor. Nya är dom. Köpta i vintras och aldrig tidigare använda. Fina. Högklackade.

Jag ringer Axel och pratar. Berättar om min dag. Skrattar lite. Tänker inte alls på sex.

Jag tänker tillbaka på studentfesten i Torsdags. På vad jag gjorde och vad jag inte gjorde. Jag drack massvis med öl. Hånglade med klassens snyggaste tjej. Kissade i en pissoar. Rökte cigarrer. Ramlade och skrapade upp två knogar och höger kindben.

Förlåt för att jag inte kommenterat era bloggar på länge. Och att jag är sämst på att uppdatera. Men hjärnan är i världens kaos just nu. Jag har svårt att fokusera. Men jag vill bara att ni ska veta, att även om jag inte kommenterar, så läser jag vad ni skriver.
Och känner med er.RSS 2.0