provar badkläder. känner för att dö. börjar fundera över ifall jag är gravid. hatar min svullna mage. cyklar hem och äter smörgås, glass och kakor.


mycket mer.

Jag har gått upp massor i vikt.
Jag äter och äter och äter. Slutar tamejfan aldrig.
Kan inte säga nej när någon bjuder kakor.
Måste äta om det ställs fram godis eller chips.
Som ett tvång. Jag liksom känner att jag måste äta.

Jag undviker speglarna mer än vanligt.

Fan Hirana, ta och skärp dig!!!

ffhfhfhfhfhfhfhhfhf jag hörde någon säga empty is pure starving is the cure. javisst tänkte jag. men hur jävla lätt är det egentligen.
Ja tack hej då mamma
stänger dörren jättefort för
att jag ska hinna äta mer
kladddkaka innan det är dags att spy

spy spy spy spy spy spy
åh jag hatar att spy


och jag vägrar skriva sådär bra. Ni vet.
ni vet alltid.


barabara.

I Fredags var det fest hos Ina. Vi lyssnade på 90-tals hits, dansade, stagediveade från soffan och drack öl. En lampa, två prydnadsvaser och en utomhuskruka gick sönder. Ina verkade inte bry sig om det. Jag hade riktigt roligt och ville inte att kvällen skulle ta slut.  Dock gjorde den det. Vid fem på morgonen somnade jag, Adrian och Juliette tillsammans i ett dubbelsäng. Skedandes.

Jag fick sms av mitt ex under kvällen. Han som annars hatar att smsa. Jag blev väldigt förvirrad. Jag berättade för Juliette om hans och min nuvarande relation. Hon sa att hon skulle kasta gatustenar på honom nästa gång hon träffade honom. Det kändes bra.
För första gången (efter ett år som singel)  tvekar jag dock på ifall jag vill ha tillbaka honom. Studentbilder dyker upp på facebook hela tiden. Bilder på mig. Jag är ful på bilderna. Ser tjock ut. Fan så pinsamt. Jag hatar facebook. Och min disciplin.

boys noiseJag sa till Axel på studenten att jag tror att jag är kär i honom.
Några dagar senare har jag sex med mitt ex.
Sen pratar jag om min och mitt ex's relation med Axel.
Jag säger också till Axel att jag vill ha sex med honom.
Han säger att han vill ha sex med mig.

Jag måste sluta använda sex som bekräftelse.

Mina relationer blir helt knasiga.
Jag vill ha mitt ex.
Jag vill ha Axel.

Ingen av dom vill ha mig. Till annat än sex.
Och så lite prat. Såklart.

Maten går ner. Och sen åker den upp igen. Jag har inte spytt lika mycket de här senaste dagarna eftersom jag har haft feber. Usch. Jag tänker på mina tänder. Och blir orolig.
little friend is sparkling. but i don't think she knows.Studenten. Fullt ös medvetslös. Nästan.
Jag hade en väldigt fin och rolig student.
Jag sjöng mig hes, dansade mig trött och däckade klockan nio. Bålen var starkare än jag trodde och jag var uttorkad etfter flaket, så jag drack som ett spö. Som tur var vaknade jag till vid två på natten igen och drog på efterfest till klockan sex. Så jag missade inte allt i alla fall. Jag höll massvis med tal. Fick fina presenter. Bland annat en cykel. Stor, svart, gammal dammodell. Väldigt snygg och skön att cykla på. Jag älskar den.

Balen var faktiskt till och med ännu roligare än studenten. Jag hade Ina som kavaljer. Jag bar en smaragdgrön klänning och hon hade frack, matchande fluga och näsduk. Vi dansade massor och drack vin. Jag kände mig fin. Nästan snygg. Och jag skrattade. Väldigt mycket.

Mitt ex sov över här natten till idag. Vi  umgicks ett dygn. Hade sex tre gånger. Mitt hjärta skrek av njutning. Dessvärre är jag öm mellan benen nu.


en liten viskning kanske

I övermorgon tar jag studenten.
Jag är nervös.
Jag får inte bli ledsen.
Jag ska vara så där jävla glad. Ni vet.

Rektor höll tal idag. Fick verkligheten att komma ikapp.
Ett slag i magen.
I övermorgon tar jag studenten.Jag är rädd.
spänd. Och nyfiken.


Minna kommer till utspringet. Hon ska ta emot mig. Och pussa mig. Säger hon. Hon säger också att hon har starka känslor för mig. Jag vet fortfarande inte vad jag känner. Jag vill inte känna något. Jag hatar känslor. Gud vad dom ställer till det. Men det hela är så knepigt. För hon fungerar inte som jag. Och jag vill inte såra henne. Jag måste liksom veta. Tycker hon.

Åh.

myror

Tusen miljoner saker. Som inträffar. Nu har jag en liten paus.
Några timmar där jag kan andas. Och vet ni.
Jag har fått platsen på skolan jag vill in på. Efter sommaren flyttar jag ungefär 60 mil. Det känns stort, läskigt och spännande. Jag kommer tvingas bli vuxen.

Jag har även haft sex med mitt ex. Han var här igår. Vi masserade varandras ryggar och lyssnade på musik. Han sa att jag var sexig. Senare tittade vi på film. Jag låg i hans knä. Han smekte min arm. Jag smekte hans lår. Sen smekte han mina bröst och det ena ledde till andra. Det var skönt både för kroppen och självförtroendet.
Jag undrar dock varför det blev så. Vi har inte haft sex sen Januari.
Idag är det exakt ett år sen han gjorde slut.
Det är läskigt att tänka på. Gör lite ont. Vid ungefär den här tiden magpumpades jag på akuten.
Överdos. Precis som får några månader sen.

Ni vet. Dessa jävla känslor.RSS 2.0